Antal Optika: náluk mindent a szemnek…

Egészségünk része
Egészségünk része

Mindent a szemnek! – szól az Antal Optika szlogenje.

Miskolc. A szlogen nem egyszerű figyelemfelkeltő elem, hanem a cég filozófiája röviden összefoglalva. A 2008 óta működő szaküzletben szemüvegek, optikai cikkek, kontaktlencsék és gyógyászati segédeszközök széles választéka várja a vásárlókat.

Ha szemüveget készíttetünk itt, akkor ingyenes a komputeres szemvizsgálat, melynek során a legmodernebb technológiával, gyorsan, a legpontosabban mérik be a szemünk állapotát, segítenek kiválasztani a számunkra legelőnyösebb keretet is, ami szakmai szempontból is megfelelő (sokan nem tudják, a multifokális szemüvegek kényelmes használatában meghatározó szerepet játszik a megfelelő keret kiválasztása).

Noha szemünk világa mindennél drágább, sokan használnak kész olvasószemüvegeket, pedig az emberek túlnyomó többségének eltérő dioptriát „kíván” a két szeme, és a pupillatávolságuk is eltérő. Ne spóroljunk ezen: az Antal Optikánál 7–8000 forintból már tökéletes olvasószemüveget készíttethetünk. A szak­üzletben folyamatos akciókkal várják a vevőket, állandóan megújul az akciós szemüvegkeretek kínálata. Ezenfelül vékonyított lencsék, kontaktlencsék, kontakt­lencse-tisztító folyadékok és -tárolók, fényre sötétedő lencsék és gyógyászati segédeszközök (pl. vérnyomás- és vércukormérők) nagy választéka fogadja az érdeklődőket, havonta néhány alkalommal pedig szakorvosi vizsgálat is igénybe vehető. Ém

Információk

Észak Hűségkártyánk új szemüveg készítésekor 10% kedvezményt biztosít.

Antal Optika 3527 Miskolc, Zsolcai kapu 4–6.  Tel.: +36/46 384-477  
antaloptika@freemail.hu

 

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés