Mátrai Kertcentrum: „jóban vannak a fával”

A Jungle Gym kínálatából
A Jungle Gym kínálatából

Fából az tud jól dolgozni, aki „jóban van” a fával.

Miskolc. Mátrai Zoltán, a Mátrai Kertcentrum tulajdonosa elmondhatja ezt magáról: Répáshután született, így gyerekkorától, a családi tradíciókba belenőve tanulta és szerette meg a famunkákat. 2001 óta van a szakmában, mostani vállalkozását, a Mátrai Kertcentrumot 2009-ben nyitotta meg.

Jóformán minden kapható (vagy megrendelhető) itt, ami egy kertbe csak kell és fából készül. (Illetve kőből, mert nagy a választék a kerti grillezőkből, szalonnasütőkből is.) A gyerekek és a gyerekes szülők legnagyobb örömére sokféle kerti fajátékot is készítenek, köztük csúszdákat, hintákat, játszóházikókat, és forgalmazzák a Jungle Gym gazdag választékát is.

Gazdag kínálat

A megrendelő kívánságainak megfelelően alakítják a kerti építmények méretét típusterveik szerint: a pavilonok, szaletlik, autóbeállók, előtetők, fészerek esetén ezért négyzetméterár van megadva az adott kivitelnek, anyagfajtáknak megfelelően. Hasonlóan gazdag a kerti fabútorok kínálata is, a rönkökből kifűrészelt székektől a hintaágyig, a rönkasztaloktól a díszkútig terjed, és egyéni ötleteket is szívesen megvalósítanak. Természetesen vállalnak klasszikus ácsmunkát, azaz épületek magastetőinek kivitelezését is. Mátrai Zoltán Bramac rendszermesteri minősítéssel is rendelkezik, és Bramac-cserép-forgalmazó, így komplett tetőket is készítenek a felméréstől kezdve az anyagszükséglet kiszámításán át a teljes kivitelezésig.

Észak Hűségkártyánk magastetők kivitelezése, játszótéri, kerti fajátékok megrendelésénél 5% kedvezményt biztosít.

Információk

Mátrai Kertcentrum

Miskolc, Kiss Ernő u. 15–17.

30/974-4262

www.matraikert.hu

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés