Az Oxy Day Spa igazi fitnesz-wellness oázis

A VacuShape és az eredmény
A VacuShape és az eredmény

Az Oxy Day Spa Miskolc legmodernebb wellness-, fitnesz- és beauty központja.

Miskolc. A szépséget, kondíciót és egészséget szolgáló intézmény a belvárosból párpercnyi autózással elérhető. A több mint 600 m2-en működő, kitűnően felszerelt Oxy Day Spa szolgáltatásait fel­sorolni sem könnyű.

Szaunaszeánszok a wellnessben

A legmodernebb, Tecno­gym gépparkkal felszerelt fitnesz­stúdiójukban felkészült személyi edzők és oktatók segítik a vendégeket, a Fullgravity technológia segítségével belekóstolhatunk a Kinesis edzésmódszerbe is. A wellnessrészleg szaunájában (szeptembertől július közepéig) szaunamester vezetésével szaunaszeánszokon vehetünk részt. Az élsportban kifejlesztett XBody berendezés segít akár harmadára lecsökkenteni az izomépítő edzés időtartamát.

Hasonlóan „időtakarékos” segítséget nyújt a fogyni vágyóknak, narancsbőrrel küzdőknek a Hypoxi trainer, sőt már két újabb alakformáló gép, a VacuShape és az Infra­Trainer is elérhető itt. A testkozmetikai beavatkozások között műtét és fájdalom nélküli megoldásokat találunk a zsírpárnák ellen, de végeznek itt hatásos fogfehérítést, injekciómentes ajakfeltöltést is. Nyolcféle masszázst és ezek személyre szabott kombinációit kínálja a szakképzett masszőr, és természetesen fodrászat, szolárium, kozmetika is a vendégek rendelkezésére áll. Méltán népszerűek a különféle, célszerűen és szakszerűen összeállított, előnyös árú Day Spa szolgáltatás­csomagok.

Az Oxy Day Spánál Észak Hűségkártyánk a fodrászat áraiból 20% kedvezményt nyújt.

Információk

Oxy Day Spa

3526 Miskolc, Repülőtéri út 4.
(a vendégeknek ingyenes parkolás!)

Telefon (recepció): +36/46 504-769, +36/30 464-22-97

E-mail: oxydayspa@gmail.com

Web: http://oxydayspa.hu

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés