Barkácsolók és profik: irány a MIVAS Vasudvar

Felújítás, javítás, korszerűsítés: Vasudvar
Felújítás, javítás, korszerűsítés: Vasudvar

A Zsolcai kapui „Vasudvarba” szívesen térnek be a barkácsolók és a háziasszonyok is.

Hűség. Miskolcon 25 éve működik a mai MIVAS-Észak folyamatosan bővülő áruválasztékkal. Sikerük titka: pontosan tudják, mire van szüksége annak, aki barkácsolóként vagy profi szakemberként fürdőszobát, lakásfűtést felújít, korszerűsít vagy javít.

Cégérükön „Szerelvény-, Barkács-, Háztartási és Fürdőszoba szaküzlet” olvasható, meg is talál itt mindent a vásárló, ami ebbe a körbe tartozik. A háziasszonyok is megtalálják itt, ami kell: a háztartásban, konyhában nélkülözhetetlen apróságoktól egészen a háztartási kisgépekig. A választék minőségi, kerülik a gyanúsan olcsó, „budget” termékeket: azokkal rosszak a tapasztalataik. Ugyanakkor olcsóbbak a hasonló profilú nagy­áruházaknál, már csak azért is, mert az apró szerelvényekből, kötőelemekből akár egy darabot is adnak, nem kényszerítik ránk, hogy nagyobb kiszerelést vásároljunk.

A 600 m2-es eladótérben hozzáértő eladók szolgálják ki a vevőket, szívesen szolgálnak szaktanácsokkal is és segítenek eligazodni a kereken 10 ezer árucikk között. A „Vasudvar” néven népszerűvé vált üzletben gyakori akciókkal várják a vevőket (Észak Hűségkártyánk 5% kedvezményt nyújt).

Információk

MIVAS-Észak-Vasudvar Kft. Miskolc, Zsolcai kapu 12., Tel.: 06 46 329-011, 06 46 414-656, czimbalmos@mivas.hu További üzletek: Encs, Vasút u. 2. Tel.: (46) 386 441, Tiszaújváros, Szent I. u. 30. (49) 440 469.

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés