OptiSun: minden jót és szépet a szemnek

Az OptiSun Optika fő profilja a szemüvegkészítés (dioptriás napszemüveg is).

Miskolc. Emellett napszemüvegekkel, kontaktlencsékkel (napi, havi, éves viseletűek) is foglalkoznak, továbbá szem- éleslátás vizsgálatot végeznek. Utóbbit szemorvos végzi, az ügyfelekkel előre telefonon (46/507-447) megbeszélt időpontban. Vannak specialitásaik is: Miskolcon csak az OptiSunnál kapható az UltraFlex márkájú kontaktlencsecsalád, amely az egyik legjobb minőségű gyártmány ebben a műfajban. Napszemüvegekből is igen széles a választékuk, a divatostól a praktikusig, a középkategóriától a Ray-Banig terjed a kínálat.

Ami igazán az OptiSunhoz kötődik, az a „DJV” azaz „Dejavue” szemüvegkeret család, ez ugyanis saját termék, saját dizájn alapján készül: fontos eleme a keret részét alkotó DJV logó.

Kiegészítők is kaphatók itt széles választékban: törlő­kendő, törlőkendőszett, szemüvegtok, napszemüveg tok, szemüvegzsinór, szemüveglánc.

A kontaktlencsék ápolásához szükséges folyadékokat is tartanak, egyik legnépszerűbb ápolószer, amelyik műkönnyet is tartalmaz. ÉM

Információk

Hűségkártyánk ebben az üzletben 10% kedvezményt jelent a napszemüvegek, kontaktlencsék árából, továbbá (szemüvegkészítés esetén) a keret árából. Az OptiSun Optika egész évben akciókkal, sok meglepetéssel várja régi és új vásárlóit a Miskolc Plaza galériáján, a mozi lépcsősora mellett található üzletsoron, valamint már a Centrum áruházban is (a buszmegállónál). Speciális igény esetén várják az érdeklődők kérdéseit: optisun@gmail.com Weboldal: www.optisun.hu

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés