Zenit Társkereső Iroda, a legjobb lehetőség

   
   

Egyedül élni hosszú távon semmiképpen sem egészséges.

Miskolc. Ráadásul drágább az élet, mint családban, az elmagányosodás pedig lélekölő. A Zenit Társkereső Iroda segít megoldani a nem könnyű helyzetet (mert Karinthy szerint mindenki mást akar: a férfi a nőt, a nő a férfit…).

A férfiak hamarabb összeköltöznének, míg a nők inkább szabadidőpartnert szeretnének, akivel szívesen mutatkozhatnak társaságban, színházba, nyaralni mennének.

A nők, főként az ötvenesek, gyakran igényesebbek, ápoltabbak, mint a hasonló korú férfiak – vannak persze kivételek. Vannak, akik önkritika hiányában túlértékelik magukat, mások félve jönnek be az irodába, de egy oldott hangulatú beszélgetés és diszkrét bejelentkezés után mindannyian elégedettek voltak a szolgáltatással. Tudják, hogy ez a társkereső más, többet nyújt, mint az internetes fórum, valós információkat és fotókat közvetít.

Korhatár nincs! Nemrégiben egy fiatalos külsejű, 71 éves úr is, egy hét leforgása alatt jött össze a korban hozzáillő hölggyel. Ne adják fel: ebben az életszakaszban is meg lehet találni a másik felünket, nem csak a fiatalabb korosztályban. Mindegy, hogy 20 vagy éppen 80 éves valaki, itt a lehetőség, amivel élni lehet, csak az első lépést kell megtenni a Zenit Társkereső Irodába! ÉM

Információk

A Zenit Társkereső Irodában Észak Hűségkártyánk 20% kedvezményt nyújt.

Zenit Társkereső Iroda Miskolc, Baross Gábor u. 17. Tel.: 30/445-6741

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés