Mintacsaládokat díjaztak: köszönet a biztonságért

Bónuszajándékként a kis Noel vágya is teljesült és közelről is megnézhetett egy rendőrautót Fotó: BAZMRFK

Bónuszajándékként a kis Noel vágya is teljesült és közelről is megnézhetett egy rendőrautót Fotó: BAZMRFK

Díjazták azokat, akik mindent megtesznek a közlekedésbiztonságért.

Borsod-Abaúj-Zemplén. Mindenki nyert a „Minta-Család” elnevezésű programon, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőző Bizottsága indított útjára.

Közel 500 emléklapot és a sorsolásban való részvételt biztosító nyereményszelvényt osztottak ki a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain azon járművezetőknek és családtagjaiknak, akiknél mindent rendben találtak közúti ellenőrzéseik során.

Mindenki nyert

A programban voltaképpen minden család nyert, azok is, akik nem kaptak emléklapot, hiszen minél több „Minta-Család” közlekedik a közutakon, annál biztosabban érhet haza mindenki. A program célját világosan megfogalmazza a családoknak adott emléklap: „Köszönjük önnek és családjának, hogy nem veszélyeztették a közlekedés biztonságát. Az önöknél végrehajtott közúti közlekedésrendészeti ellenőrzés során a rendőrség mindent rendben talált. Így felelős magatartásukkal hozzájárultak a közlekedés biztonságának további javításához”. A 2016 nyarán indított közlekedés biztonságát szolgáló program 2017. január 10-én lezárult.

 

Átadták a díjakat

A szerencsés nyertesek díjait február 14-én Pitkó László alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője és Némethné Lovassy Mária alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára adta át. ÉM


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés