Csupán az ,,olimpikonos” budaörsiek előzték meg őket

Díjeső „hullott” a Tisza-parti triatlonosokra a fővárosban.

triatlon. Népes küldöttséggel képviseltethette magát a Magyar Triatlon Szövetség január 7-i, budapesti Díjátadó Gáláján a Tiszaújvárosi Triatlon Klub, melynek oka: szinte minden kategóriában jó néhány sportolójuk érdekelt volt a serlegosztásnál.

Az eseményen kiosztott díjak legrangosabbját a korosztályonként odaítélt „Év sportolója” kitüntető cím jelentette, melyből nem kevesebbet, mint nyolcat – Vágási Zoltán (gyermek kcs., triatlon), Putnóczki Dorka és Lehmann Csongor (ifjúsági kcs., triatlon), Putnóczki Dorka (ifjúsági kcs., duatlon), Dévay Zsombor (ifjúsági kcs., duatlon), Lehmann Bence (junior kcs., triatlon és duatlon), Hankó Dávid (felnőtt kcs., középtávú triatlon) – érdemeltek ki a Tiszaújvárosi Triatlon Klub versenyzői.

 

A Nagyhét kapta

Az országos utánpótlás egyesületi pontversenyt fölényesen nyerte meg a Tiszaújvárosi Triatlon Klub, mely az összetett egyesületi rangsorban – a három olimpikont soraiban tudó – Budaörsi TKE mögött az előkelő második pozíciót érdemelte ki. A magas szintű szakmai munkájáért elismerő oklevélben részesült a Lehmann Tibor, Fodor Ágnes, Baráth Tamás, Balogh Bence, Filep Csaba alkotta tiszaújvárosi edzői gárda. A helyszínen jelen levő sportvezetők, sportolók szavazatai alapján az „Év eseménye” 2016-ban a tiszaújvárosi 18. MOL Petrolkémia Triatlon Nagyhét lett. ÉM-SZIS


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés