Kocsonyafarsang: nem járnak a villamosok

Miskolc. A Kocsonyafarsang idején nem járnak a villamosok, legalábbis a belvárosban, a rendezvény helyszínén. Részletesebben: február 17-én (pénteken) napközben a Tiszai pályaudvar – Malomszög között villamospótló autóbuszok, a Malomszög utca – Felső-Majláth, illetve a Malomszög utca – Vasgyár között továbbra is villamosok közlekednek. A villamospótló autóbuszok a Malomszög utca megállóhely után a Nagyváthy utcán fordulnak vissza, így aki a Szent Anna térig (38-as járat megállóhely) közlekedik, az a járaton maradhat.

Éjszaka az 1-es villamos teljes vonalán villamospótló autóbuszok közlekednek, a rendezvény helyszínének kikerülésével.

Szombat-vasárnap a teljes villamosvonalon villamospótló autóbuszok közlekednek a rendezvényhelyszínek kikerülésével, az 1-es villamosra érvényes menetrendhez képest sűrűbben. Vasgyár irányába a 2-es villamos helyett az Újgyőri főtérről induló 9, 19, 21, 29 (szombaton: 67) és 68 jelzésű autóbuszok vehetők igénybe.

Február 20., hétfőn hajnalig villamospótló autóbuszok közlekednek, ezt követően visszaáll a munkanapi menetrend.

A Tiszai pályaudvarról az első 1-es villamos 03:37-kor, az első 2-es villamos 04:27-kor indul. Felső-Majláthról az első 1-es szerelvény 04:15-kor, a Vasgyárból az első 2-es villamos 04:55-kor indul.

Az MVK Zrt. felhívja az utasok figyelmét, hogy a villamospótló autóbuszon érvényesített menetjegyet a villamosra, illetve a Vasgyár irányába az Újgyőri főtéren átszállva ismét érvényesíteni szükséges a menetjegy másik végén. ÉM


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés