OTP Pénzügyi Pont: első irodája Miskolcon nyílt

Az iroda ünnepélyes átadásán Fotó: Ádám János

Az iroda ünnepélyes átadásán Fotó: Ádám János

Az üzletkötőknek bázist jelent, az új dolgozóknak továbbképzési központot.

Miskolc. Az országban elsőként Miskolcon nyílt meg az OTP Pénzügyi Pont Kft. területi igazgatósági irodája. A szerdai ünnepélyes átadáson Köntös Péter, az OTP Lakástakarékpénztár vezérigazgató-helyettese történelmi jelentőségűnek nevezte az irodanyitást. Hangsúlyozta, ez nem elsősorban az ügyfeleknek, sokkal inkább a Pénzügyi Pont üzletkötőinek, dolgozóinak jelent majd egyfajta bázist. Megtudtuk azt is, a mostani közel 90-es dolgozói létszámot száz fölé szeretnék emelni, így az iroda az új dolgozók képzése szempontjából is jelentőséggel bír.

Kádárné Wehovszky Gabriella, az OTP Pénzügyi Pont Kft. ügyvezetője azt emelte ki, hogy a cég megyei képviselői eddig is sikeresen dolgoztak, de az új iroda csak erősítheti, segítheti munkájukat.

– Két évvel ezelőtt alakult az OTP Pénzügyi Pont területi igazgatósága, akkor is az országban elsőként az Északkelet-Magyarországi régióban jött létre – ezt már Koós Péter területi igazgató mondta lapunknak. – Az elmúlt két év teljesítményének köszönhetően nyílhatott meg ez az iroda.

Megtudtuk azt is, közel 90 értékesítő dolgozik a területi igazgatóságnál, ezt a jövőben mindenképp bővíteni szeretnék.

 

Csillagos ég

– Megyénk a legnagyobb értékesítő, itt van a legtöbb üzleti csoport, itt van a legnagyobb forgalom – sorolta Koós Péter. Hangsúlyozta, az elmúlt évben 1089 szerződést kötöttek, és 54-ről emelték közel 90-re a dolgozói létszámot. „A határ a csillagos ég, ebben segít majd nekünk az újonnan nyílt iroda is” – fogalmazott.

N. Szántó Rita

rita.szanto@eszak.hu

Megyénk a legnagyobb értékesítő, itt van a legtöbb üzleti csoport. Koós Péter

Egyénre szabott

Az OTP Pénzügyi Pont Kft. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő pénzügyi szolgáltató cége. Az OTP Bankcsoport részeként fő célkitűzésük, hogy meglévő és leendő ügyfeleiknek az ingatlanfinanszírozás területén komplex szolgáltatást nyújtsanak. Nem egyszerűen egy pénzügyi terméket tesznek könnyen elérhetővé, hanem egyénre szabottan, az ügyfél rövid és hosszú távú érdekeinek figyelembevételével találják meg a megfelelő pénzügyi megoldást bárhol az országban.


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés