Távhővezeték-javítás miatt teljes az útzár

Napokig tartanak a munkálatok a Nagyváthy utcában Fotó: Kozma István

Napokig tartanak a munkálatok a Nagyváthy utcában Fotó: Kozma István

Miskolc. A MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. szerdán mindkét irányban teljes út­zárral járó hibaelhárítási munkálatot kezdett a távfűtési vezetéken a Nagyváthy u. 5. szám előtt. Az útlezárás miatt a Déli tehermentesítő út és a Győri kapu–Tizeshonvéd utca között megszűnik az átjárás a Nagyváthy utcán keresztül, ugyanakkor a Zrínyi Ilona Gimnázium és a közelben lévő áruházak a Szent Anna tér irányából továbbra is megközelíthetők. A munkavégzés egyelőre a környék távfűtési és melegvíz-szolgáltatását nem érinti.

Útzár január 20-ig

A MIHŐ Kft. vezetékcsere miatt lezárta a Nagyváthy utcát a Zrínyi Ilona Gimnázium gyalogos-átkelőhelye és a Petőfi utca közötti szakaszon is. A lezárás miatt a 38-as járat a Malomszög utca irányába nem érinti a Szent Anna tér megállóhelyet, vagyis az Avas­alja megállóhely után leszállásra csak a Malomszög utca végállomáson van lehetőség. Ezzel párhuzamosan az Avas kilátó végállomás irányába a 38-as járat módosult útvonalon közlekedik, de valamennyi megállóhelyét érinti.

A távhővezeték javítását a tervek szerint január 14-ére befejezi a távhőcég, az úttest és a járda helyreállítása, ezzel együtt az útzár feloldása január 20-ára várható, csakúgy, mint a 38-as járat útvonal-módosítása. ÉM-JLI


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés