eszak evsportolojaSzavazzon az Év sportolóira! Döntő!

Ön döntheti el, hogy kik legyenek a 2016-os esztendő legjobb Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportolói, csapatai, edzője, hogy kik kapják a közönség díját hét kategóriában (utánpótlás leány, utánpótlás fiú, utánpótlás csapat, felnőtt női, felnőtt férfi, felnőtt csapat, edző). A döntőben január 12-től egy héten át háromféleképpen lehet voksolni: az itt lévő szavazószelvénnyel, amelyet személyesen vagy levélben az Észak-Magyarország címére (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.) kell eljuttatni, a digitális Észak oldalon (http://www.eszak.hu/evsportoloja) vagy a Borsod Online internetes portálon (www.boon.hu).

A döntőben a szavazatokat 2017. január 19-én, csütörtökön 12 óráig várjuk. A kategóriánkénti ötös döntőben mindenki tiszta lappal indul (az elődöntőben kapott voksok nem számítanak és az elődöntős szavazószelvényeket nem vesszük figyelembe az eredmények összegzésénél). A győztesek azok lesznek, akik ez alatt az egy hét alatt a legtöbb szavazatot kapják.

A szavazók között 1 darab okosórát és 4 darab északos ajándékcsomagot sorsolunk ki, és ezek nyerteseit meghívjuk a díjátadó gálára.
Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés